Etsi

Tapahtumakalenteri

Puutarhakauden 2022 retkemme ja tapahtumamme

Syyskauden ja ensi kauden tapahtumia suunnitellaan

Menneet tapahtumat

- La 20.8.2022 Taimipäivä Mustilassa  http://www.mustila.fi/taimipaiva

- La 9.7.2022 Päiväretki -Kiipula Gardens - Terolan Taimitarha - Porkkalan kartano ja puisto

-La 4.6.2022 Retki Hyrsylän Mutkaan ja Handolinin taimitarhalle (Peruuntumisen syy; ajankohta oli huono)

- La 21.5.2022 Taimitori - yhteistyössä Puutarhatalo Siemen ja Kone kanssa

Alempana näistä enemmän

Retkemme ja tapahtumamme

🌱🌷🌼🌹🌻🍀🍁

Syksy 2022

Syksylle mahdollisia tapahtumia suunnitellaan. Ehdotuksia, vinkkejä, aiheita, puutarhakävelykohde-ehdotuksia ja/tai ideoita toimintaan otetaan mielellään vastaan.  Katso Yhteystiedot ja laita viestiä. Kiitos 🥕

Päiväretki - la 9.7.2022

Kiipula Gardens – Terolan Taimitarha – Porkkalan kartano

Lähtö aika ja paikka: klo 8.45 Lahti, Marolankadun turistipysäkki
Paluu: Noin klo 18.00 Lahdessa, Marolankadun turistipysäkki

Retken hinta: €30,00 / henkilö  maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä
Lahden Puutarhaseuran tilille             FI90 1085 5001 42 24 63

Maksu palautetaan jos retki peruuntuu.
Retki toteutuu jos lähtijöitä saadaan ”reilu” kymmenen.

Huom!
Meillä on ruokailumahdollisuus Kiipulan Ruokala Rusthollissa. Lounaan hinnan €8,50/hlö maksaa jokainen ruokailuun osallistuva paikan päällä itse.

Myös Porkkalan kartanon puiston sisäänpääsymaksun €5,00 /hlö maksaa jokainen itse paikan päällä.
Varaa myös käteistä mukaan, sillä esim. Terolan Taimitarhassa taimiostosten maksuksi kelpaa VAIN käteinen.

Ja retkeen sopivat jalkineet mukaan sekä pukeutuminen sään mukaan 😊

Tutustu päivän ohjelmaan sekä aikatauluihin alta.

Tervetuloa mukaan!         (Ohjelma alla, klikkaa Lataa)

Päiväretki - Ohjelma

pivretki_0907_ohjelma.pdf

Lataa

RETKI PERUUNTUNUT

Retki Hyrsylän Mutkaan ja Handolinin taimitarhalle la 4.6.2022

Matkalla Hyrsylän Mutkaan poikkeamme Handolinin taimitarhalle Röykkään. Ruokailupaikkanamme on Saukkolan kylän oma ruokasali. Täällä ruokailun valitsee ja maksaa jokainen itse.

Lähtö Klo 10:15 Lahti, Marolankadun turistipysäkki
Paluu Lahdessa noin klo 18:05

Retken hinta          65 €/henkilö

Hintaan sisältyy: Matkat, opastus ja kahvitarjoilu Hyrsylän Mutkassa.  Retken toteutuminen edellyttää vähintään 17 maksavaa henkilöä ja mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Retken maksaminen
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan VARAUSMAKSUNA  25 euroa/ henkilö Lahden Puutarhaseura ry:n tilille:
FI90 1085 5001 42 24 63

Bussissa kerätään loppumaksu 40 €/henkilö käteisenä.  Tasarahaa toivotaan 😊

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset
Néalle sähköpostiin      puutarha.linnea(at)gmail.com

Ilmoitathan samalla nimesi, puhelinnumerosi ja myös mahdollisen seuralaisesi nimi.

Ilmoittautumiset viimeistään toukokuun 15. päivään mennessä.

Ohjelma Hyrsylän Mutkassa

Meitä tullaan vastaan ja vierailu alkaa tutustumalla Hyrsylän Mutkan ympäristöön. Vanha höyryveturi, resiina Viipurista. piiskatykki ja Miina Äkkijyrkän Woima-Sonni, lummelammikko sekä ihastuttavat ja muistorikkaat museot ja näyttelyt sekä Kitin kirpputori.
Myynnissä myös Airan elämänkertakirjat á € 35,00
Maksu vaihtoehtoina käteinen tai MobilePay (https://www.mobilepay.fi/)

Kokoonnumme hirsilinnan kahvitupaan, jossa nautimme uunituoreet kanelipullat sekä ruusukuppikahvit Airan kanssa. Aira vastailee mielellään kysymyksiin, joita meillä mahdollisesti herää; esim. pihan lummelammikon synnystä, pihan puista sekä ympäristön esineistä.
Pihamaa kasvaa luonnontilassa, kasvukaudesta riippuen matkan varrelta löytyy kissankelloja, kieloja, päivänkakkaroita, valkovuokkoja ja muita vanhoja kukkalajikkeita. Lähtiessämme pääsemme tutustumaan Airan vanhuudenkotiin ja lopuksi jokainen saa tuotelahjakassin kiitoksena ❤️
Sydämellisesti tervetuloa! T: Aira, Kiti ja Pete

Handolinin taimitarha, Röykkä    https://www.handolinintaimitarha.fi

PÄIVÄN AIKATAULU noin ajoin:

- Klo 10.15 Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä
- Klo 11.30 – 12.00 Handolinin Taimitarha
- Klo 12.55 -13.40 Saukkolanruokasali
- Klo 13.50 Saapuminen Hyrsylän mutkaan
- Klo 16.15 Lähtö takaisin Lahteen
- Lahdessa olemme noin klo 18.05

Tervetuloa mukaan ! 🌼

Muita tapahtumia

Puutarhatapahtumia 2022

Alla listattuna puutarhayhdistysten järjestämiä tapahtumia, matkoja sekä muita puutarha-alan tapahtumia.

Lataa Tapahtumakalenteri PDF-tiedostona tästä.