Valokuvia pääset katsomaan Yhdistys ja Toiminta - välilehden alaotsikon "Kuvia ->Kuva-albumit" alta. 

Vuosi 2020 - toiminta

Lahden Puutarhaseura toivottaa
Hyvää loppuvuotta, Joulua ja tulevaa vuotta 2021!

Koronapandemian vuoksi vuoden 2020 puutarhakauden tapahtumat ovat jääneet valitettavan vähäisiksi. Koronatilanne jatkuu edelleen ja  se vaikuttaa meidän kaikkien elämään, myös joulunviettoon.  Koronpandemiatilanne vaikuttaa varmasti vielä tulevanakin vuonna tapahtumien järjestämiseen, suunnitelmia erilaisten tapahtumien järjestämiseen tehdään kuitenkin jo.

Helsingin Kevätpuutarhamessut tarkoin koronarajoittein ja -ohjein on tarkoitus järjestää 25.-28.3.2021 .
Avoimet puutarhat teemapäivää vietetään 20.6.2021 eli  jo totuttua aiemmin.
Vuoden 2021 teemana on Yhdessä oppien puutarhassa. Lisätietoja  avoimet puutarhat.fi
Toivotamme Hyvää loppuvuotta, Rauhallista Joulua ja Onnellista Vuotta 2021. Pidetään toisistamme huolta, noudatetaan ohjeita turvaväleistä ja maskien käytöstä. Toivomme että voimme taas ensi vuonna käynnistää toimintaamme ja tavata tapahtumissa.

Lahden Puutarhaseura ry
Toimintakertomus 2020

toimintakertomus2020_1621240013.pdf

Lataa toimintakertomus

Taimipäivä Mustilassa la 22.8.2020 

Hyötykasviyhdistyksen Päijät-Hämeen alueosasto järjestää bussiretken Arboretum Mustilaan Elimäelle lauantaina 22.8.2020.

Lähtö Marolan turistipysäkilta (Lahden kauppatorin laidassa) klo 9:00 ja paluu Lahteen n. 16:30 maissa. Retken hinta on 20 € ja se sisältää bussimatkat sekä sisäänpääsyn.
Sitovat ilmoittautumiset pe 14.8.2020 mennessä Raili Siltalalle, s-posti: raili_siltala(at)hotmail.com tai p. 050 309 8543. Paikka retkelle vahvistetaan maksamalla retken hinta Raili Siltalan tilille FI46 2280 2100 0000 28. Maksun viestikenttään merkintä Mustila sekä osallistujan/osallistujien nimet. Taimipäivän ohjelma Mustilan nettisivuilla www.mustila.fi/taimipaivä.
TERVETULOA. Myös ystävät voivat osallistua retkelle! 

Mustilan Taimipäivä oli koronasta huolimatta onnistunut. Sateinen sää jäi Lahteen ja Mustilassa viihdyttiin mukavassa säässä. Bussi kuljetti pienen määrän yhdostystemme jäseniä mukavasti perille asti.Mustilan henkilökunta oli nähnyt vaivaa ja mm. alueen iso niitty oli otettu käyttöön joten myyjät pääsivät levittäytymään väljasti. Osalla paikalla olijoista oli maskit kasvoillaan ja pesupaikkoja oli kiitettävästi. Myyjiä, ostajia ja kivoja puutarhaan liittyviä tuotteita sekä kasveja oli riittämiin. Tapahtuman tunnelma oli vapaa ja kotoinen. Kiitos osallistujille ja  järjestäjille.  

Hyvää ja iloista pääsiäistä!

Koronaviruspandemiasta johtuen tulevalle puutarhakaudelle tekemämme suunnitelmat ja tapahtumat peruuntuvat tai vähintäänkin muuttuvat.  Alkukesän taimitapahtumaksi ajankohdalle 16.5. 20 suunniteltu puistotaimitori sekä kesän pääretki 26.6-27.6.20 joudutaan ikävä kyllä jättämään toteuttamatta.  Seuraamme hallituksen ohjeita ja toteutamme retki- ja tapahtumasuunnitelmia mahdollisuuksien mukaan.  Tiedotamme tilanteesta ja muutoksista heti kun tiedämme enemmän.
Tilanteesta huolimatta nautitaan keväästä, lisääntyvästä lämmöstä ja auringosta. Viimeistään nyt on aika laittaa siemenet multaa ja auttaa taimenet hyvää kasvun alkuun. Valoa, ravinteita ja huolenpitoa niin kasveille kuin meille kaikille - yritetään pysyä terveinä.
Lahden Puutarhaseura ry

Lahden Puutarhaseura ry:n vuosikokous pidettiin ke 4.3.2020 Ravintola Lokissa

Väkeä oli paikalla ihastuttavan paljon ja saimme uusia jäseniä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleiksi.  Kokouksessa käytiin läpi vuosikokouksen lakisääteiset asiat, esitettiin vuositilit ja päätettiin vastuuvapaudesta vuoden 2019 osalta. Hyväksyttiin vuoden toimintasuunnitelma kaudelle 2020 sekä vuosikertomus 2019.  Sääntömuutosehdotus hyväksyttiin myös. Jäsenmaksu säilyy ennallaan, eli on 20 euroa/vuosi. Puheenjohtajana jatkaa Néa Kapanen-Niemi. Johtokuntaan tuli joitain muutoksia. Heli Korhonen kertoi tulevasta kaksi päiväisestä kesäretkestä ja retkipaikkojen varauksia tehtiinkin heti. Lisätietoja kesäretkestä tulee nettisivuille heti kun saamme tarkempia tietoja. Myös vuosikertomus ja toimintasuunnitelma ilmestyvät sivuille lähipäivinä.
Lämmin kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille.
Lahden Puutarhaseura ry

Kutsu
Lahden Puutarhaseura ry:n vuosikokous ke 4.3.2020

Lahden Puutarhaseuran vuosikokous pidetään Ravintola Lokissa ke 4.3.2020 klo 17 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (Talousarvio, toimintakertomus 2019, toimintasuunnitelma 2020 sekä toimihenkilöt tulevalle kaudelle) sekä seuran sääntöjen muutosehdotus.

Kokouksessa on tarjolla kahvi/tee ja pikkusyötävää.
Tervetuloa!
Lahden Puutarhaseura ry.
Johtokunta

Alkuperäisiin sääntöihin voit tutustua lataamalla ylemmän tiedoston Lataa painikkeesta.

Sääntömuutosehdotuksen näet lataamalla alemman tiedoston Lataa-painikkeesta.

Alkuperäiset säännöt :

(orig_säännöt.pdf)

Tutustu sääntömuutosehdotukseen:

(Ehdotus_yhdistyksen_uusiksi_säännöiksi.pdf)

Etsi